Fórum

02.05.2013 13:20
#81227 detail odpovědět

čau, jsem produkční onoho klubu a nedá mi nereagovat. ano, vím jaké vybavení máme a sám s tím nejsem spokojený. věřte mi, že je to jedna z priorit která se bude řešit jakmile to bude finančně možné, a vzhledem k tomu, jaké jsou návštěvnosti tak to tak brzy nebude. nicméně pokud máte zájem, můžete se na nás klidně obrátit s nabídkou pronájmu aparátu + zvučení, rádi se o tom pobavíme, protože věřte nevěřte, samotného mně nebaví každý týden řešit jiné kvalitnější monitory, mikrofony, apod. i vzhledem k tomu, že u nás začíná hrát čím dál více známějších kapel (i ty grcky, které jsou ale ve světě hodně známé a paradoxně dokážou jako jedny z mála naplnit klub)
co se týká cen - toto taky není jednoduché vychytat tak, aby byli všichni úplně spokojení - kapely chtějí více, zvukaři by chtěli více, každý by chtěl kvalitnější vybavení.... na druhou stranu by lidi, především v Ostravě, chtěli za koncerty dávat čím dál méně a když je to moc drahé tak nechtějí přijít, a tím se opět dostáváme na začátek - málo lidí - akce ve ztrátě - nejsou peníze na lepší vybavení....