Fórum

20.04.2013 14:18
#81036 detail odpovědět

Čemu říkáš dibox ? Mají to být dvě trafa, která budou signál symetrizovat a galvanicky ho oddělí, případně ještě sníží úroveň ? Pak mi přijde jednodušší použít běžný dvoukanálový dibox takových parametrů a k němu jen tu "sčítací Y", protože jinak se to musí vyrábět složitěji. Jak vypadají výstupy z kláves, co tam je za konektory anebo raději co to je za klávesy ? On to samozřejmě může vyrobit kdekdo, včetně mne, ale já dost nesnáším jednorázová řešení, pokud je něco opravdu potřeba, tak o to obvykle má zájem spousta lidí a mělo by to být běžně na trhu. Udělátory pro jednoho se plýtvá časem a umem, navíc tady hrozí ovlivnění signálu z jedněch kláves impedancí druhého výstupu a současně zhoršení přenosu v páráku nebo v trafu vyšší výstupní impedancí obou zdrojů, není to tak úplně triviální, aby to šlo spolehlivě dobře udělat i bez měření například zkreslení. Opravdu by nebylo možné použít mix s dostatečným počtem vstupů ? Tohle patlání X zdrojů signálu do jednoho vstupu, které je občas na diskuzích poptáváno, jde poněkud proti smyslu celé koncepce mixpultu (dokonce si pamatuju, že to někdo chtěl i pro mikrofony...)