Fórum

18.04.2013 22:45
#81009 detail odpovědět

Tak jsem konečně našel správné slovo - PARAZIT. Facebook je parazit a to toho typu, který ovládne chování hostitele natolik, že se stane sebevražedným, případně autokastračním a samozřejmě veškeré své chování směřuje k co největší a nejúspěšnější reprodukci parazita. Proto z našeho webu postupně mizí odkazy kamkoli jinam, než zase jen FB, nedá se dostat k ničemu jinak, než jedině přes FB a my vlastně budeme nakonec jen vyrábět pro FB použitelný obsah (FB nedělá nic). Krásná ukázka je ten černý "plakát" na DJ Academy 21.4. v Ostravě, který tady ovšem nejde přečíst a ani nijak zvětšit. MUSÍTE NA FB ! TAM je to UDÁLOST ! Nejste na FB ? To je ovšem chyba, protože tím pro parazita nejste k ničemu. Asi jako normálně myslící člověk není k ničemu prodejcům hrnců na zájezdech a zadavatelům 90% veškeré reklamy. Proto je ta reklama tak strašlivě blbá, není totiž určená pro normální lidi a na zájezd s důchodci vás nevezmou, pokud nevypadáte dost stařecky dementně. http://www.stranypotapecske.cz/biologie/bioldet.asp?ptvr=200305160807054 Musel jsem to opravit a dostal jsem napodruhé kód AAMAN, dík za ten palec nahoře :-)