Fórum
Ty inzeráty na výrobu beden mi sem nedávejte, sice nic proti výrobcům beden nemám (jsou to naši dobří zákazníci), ale jak by to tady začalo být promořené inzeráty na vaši práci, tak by to přestali VŠICHNI číst. Totéž platí i pro inzeráty rentálek, zvukařů atd. Prostě na to by měly být jiné stránky, možná i jsou, my je v současné podobě nemůžeme suplovat. Začali jsme vyplňovat finální seznamy zboží určeného pro DUBEN MĚSÍC PRODANCE, příští neděli se v Praze otevřou (myslím poprvé za 20 let trvání firmy) všechny sklady. Projíždím nejprve reproduktory, proti stručnému seznamu v inzerátu jsem přidal hodně koaxiálů (protože si myslím, že si zaslouží lepší rozšíření, než dosud), hodně jsem rozšířil výběr z DAS (protože se v DASu rozhodli konečně sjednotit zastoupení a to u TSI) a přidal i pár modelů Eminencí, kterým dost uškodilo zvýšení ceny neodymů a nechci je nechat zbytečně dlouho ležet na skladě. Budeme na tom pokračovat všichni, dílčí výsledky budou na webu možná dnes, jistě zítra, aby byl týden na rozmyšlenou, kolik z prasátka vybrat, dokud to jde - viz bankomaty na Kypru :-) http://neviditelnypes.lidovky.cz/kypr-blbenka-a-komuniste-08s-/p_zahranici.asp?c=A130329_170338_p_zahranici_wag