Fórum

20.03.2013 13:56
#80513 detail odpovědět

Ještě k tomu DLku, souhlas s Viktorem... Pro malé a klubové aplikace je to super záležitost. Pro toto použití je tento produkt prostě myšlen a v této cenové relaci dle mého vkusu skvělá volba. Nelze ovšem srovnávat s high-endovými produkty, to je tak trošku vedle... Jsou totiž věci, které by se snad ani porovnávat neměly.... Když rozehraju vlastní aparát, který dobře znám přes analogový Soundcraft K2 nebo přes DL, tak je pro mne ten rozdíl jasně slyšitelný. Ještě aby ne..., to by nemělo logiku, jedná o 2 naprosto odlišná zařízení. Teď jsem v docela narvaným klubu na DL dělal Rybičky 48 a nebyl žádný problém, ba naopak a chlapci si pochvalovali zvuk na podiu i v in-earech. V jejich případě se zrovna jedná o docela přísnou partu z podia, čemuž malý prostor nepřidá a bylo vše naprosto OK. Jinak mám s DL za sebou celkem 6 akcí, z toho 4 celovečerní produkce a vše proběhlo naprosto v klidu a hlavně bez jediné technické.... Takže..., na kapelu typu Turbo bych si s DL taktéž v klidu troufnul, nevidím jediný důvod proč ne....
to Petr H: Ty ceny, co tady píšeš, to je docela drama.......