Fórum

Stevo
14.03.2013 22:36
#80441 detail odpovědět

Behringer? Midas designed preamps, neznamená, MIDAS preampy. Je to marketing. Kvalita? Behringer. Bol som zástanca Behringera pokým každé zo zariadení nezačalo chrčať pri točení potenciometrami a fader-ami. A keď sme vymenili všetky B-efekty za kvalitné efekty a B-mix za Soundcraft, zistili sme, že zrazu to hrá nepomerne lepšie. Nielen kvalita ekvalizérov a celkovo potenciometrov, ale zvuk, ktorý sa vytvorí zmiešaním všetkých signálov... nepomer.
Áno, Behringer okopíroval koncept od Mackie (ako už neraz v minulosti), a pridal novú funkcionalitu. Ale načo mi to je, keď sa mám strachovať o životnosť zariadenia, stabilitu obslužnej aplikácie (čo je jediná vec ktorou sa dá Behringer ovládať. Mackie má aspoň fyzické gain potenciometre). A to najdôležitejšie - ZVUK!

>Pepan: A prečo iPad? Som zástanca Androidu, ale pravdou je, že iOS prioritizuje grafické operácie a aplikáciu, ktorá je práve na popredí. To je jeho slabina, a zároveň silná stránka. Pri zvučení nepotrebuješ, aby Ti tablet zamrzol, alebo pri potiahnutí šabľe sa zasekol a zničoho nič zdvihneš hlasitosť nie o 5db, ale o 20db. V tomto je iPad určite lepší než Android. A Windows? Kto by si to kúpil? :D