Fórum

20.02.2013 23:21
#80157 detail odpovědět

Ne, já osobně jsem kramperovku nikdy nezkoušel napodobovat. Existuje podobná bedna od pana Konvalinky, kde jsem pomáhal s laděním a měřením, protože je to zákazník, kterému jsem to nemohl odepřít :-) Něco podobného jistě už mají i jiní bastlíři až poloprofesionální výrobci a jelikož vím, jak těžké to je někam dotáhnout (kdysi jsem s tím pomáhal mnoha dalším, ale stejně se obvykle časem dali na cestu nákupu značkových beden), tak jsem se "spokojil" s tou rozhodně vyšší kategorií založenou na MR8N301+H6000(D7065). V odkazu je například tak výkonná sestava, že na spoustu akcí bude úplně stačit jedna na stranu (a samozřejmě ty hromady subwooferů a řekněme 15" v basreflexech, které uhrají všechno pod cca 300Hz). Pokud bych někdy na 12+6+1" atd. změnil názor, tak to nejspíš budeme dodávat pouze jako stavebnici, protože tolerance musí být dodržovány velmi těsně a nestačí spoléhat na schopnosti nebo neschopnosti koncových uživatelů něco podle výkresů na milimetr přesně vyrobit a smontovat. Co se týká koncepčně jednodušších beden 15+1,4/2", tak těch je tady nahoře dost a některé jsou v dosti vysoké kategorii a celkem snadno jdou i podomácku replikovat. http://prodance.cz/protokoly/mr8n301+d7065+hf94+de800-de900tn.pdf