Fórum
Hubert:
Já myslím, že to není úplně důležité. Nehledám náhradu za 250W dřevěnou pasivní 35kg a velkou bednu v 700W malé 17kg plastové i se zesilovačem. Ani dnes už nedám asi ty parametry dohromady. Ten box se už nevyrábí, je to nějaká starší vyšší řada Dexonu, osazená Beymou. Původní cena za kus tušim okolo 15tis. Basák má tuším 300W a výška 75W. Ale krmím to zesilovačem, který do 8ohm dává jen 240W. Hraje to ale na ten výkon opravdu dost slušně.
Suby k nim dokupovat nebudu, pro větší akce (kde mi na zvuku zálěží) beru zvuk vždy externě, tohle je spíš jen na takové šmrdlačky.Ty diskotéky ale nejsou priorita, můžu na tahat klidně starší PA...
----------------------------------------------------------------
Spíš mi jde o porovnání těch konkrétních bedniček? Jaká je 7 řada RCF? Jak na tom je MK II verze proti 1, když je o dost levnější. Když budu používat jako fullrange, nemám vzít raději podobný box ze 4 nebo klasiku 312? Nebo úplně něco jiného?
Od PA si slibuju hlavně mobilitu a více místa při transportu. Zároveň ale chci, aby to to mělo nějaký rozumný projev a hrálo to.