Fórum
tak .
jak to pozoruju, neúmyslně jsem tu rozjel klasickou debatu, ve které cokoli od JBL v cenové relaci dostupné pro nás - maloprovozovatele - je už z principu špatně. chápu, že zde je tato značka jaksi mimo mísu, těžko určit konkrétní důvod, zda za to může šlendryján výrobce, konkurenční postoje prodejců nebo zhrzení majitelů propadem značky dříve tolik věhlasné nebo snad pokus ošmelit trh řadou JRX 100. to, že se debata odklonila téměř až ke slovnímu napadání je příčinou dvou sil : 1) pan Hubert (kterého si velice vážím) si logicky hlídá vlastní dvorek a 2) malostí oponenta jež se velice hrdinsky neodvážil vystoupit z anonymity virtuálního prostoru. (což mi dost vadí, špatné světlo tak padá na všechny čtverečkáře).
škoda.
osobně provozuju řadu SRX, konkrétně 728 + 722, 712.
(+) váha, výkon, design,rozměry
(-) cena, slabší přednes na nižších středech
samozřejmě kojím plnotučným mlékem I-Tech 6k+8k.
a teď si trochu rejpnu : na posledních dvou DEMO, jichž jsem se účastnil poctivě od rána do večera jsem neslyšel nic , co by konkrétně tato řada neuhrála. a když už jsem byl překvapen mile produktem, velice nemile jsem byl překvapen jeho cenou. takže když už je to tak špatný výrobce, jak je zde tvrzeno, nejsou ostatní (minimálně ti prezentovaní zastoupením Prodance) o nic lepší. a jak zde již také padlo, za celou dobu provozování se mi ani jednou nestalo, že by někdo přišel a řek', že s tim cajkem má problém. spíš naopak...
jsem jenom průměrnej člověk s průměrnejma ušima a trochou znalostí kolem drátů. i tak se mi ještě nestalo, že by mi někdo přišel říct, že moje práce stojí za hovno....
a to sem zapřísáhlej čtverečkář...