Fórum
2 Hubert@Kremator
Řešíme s Krematorem asi stejný problém jako TISÍCE podobných "muzikantů" v této malé republice.Jak přijít co nejlevněji,k co nejlepšímu zvuku.Věřte,nebo nevěřte,naši největší konkurenti mají Van Horna(12"Eminence+piezo) nebo poloprofi Dexon a libují si,jak jim to pěkně hraje!Nedivte se jim,že to tvrdí,ani nám,že nechceme aparát za desítky tisíc.Z něčeho jsme vyšli,a kráčíme nějakou cestou ke zlepšení od starých(případně přemotaných) Tesel dále.Jen tak pro ilustraci:na přemotané Tesly,QSA,+mixpult Phonic jsem hrál v pohodě 6 let,než jsem(platí hlavně pro KREMATORA) uslyšel MACKIE + ART 310A.(PARÁDA- opět pro Krematora).Všichni tito muzikanti by si zasloužili dobré,NEPŘEDRAŽENÉ aparáty,ale PRODANCE,která jim to může prodat to neumí s patřičnou reklamou nabídnout.Vlastní zkušenost: čtu Muzikus od té doby,co vychází.Reklamy Prodance se týkají zboží řádově okolo 100 000.To,že prodávají vynikající produkty(z pohledu výše zmíněných zákazníků) ani slovo.No a teď dotaz můj a Krematorův Hubertovi:"Mám DFX6 + 2* ART 310A,a začínám přemýšlet o subbasu.Na internetu jsem našel:RCF- 28k,Mackie -21K,dB Technologies -23k(a pozor stejně tolik kg),LEM-12k-už nevím kolik,alel lehký.Cítím,že ten LEM by mě bohatě stačil(oproti dříve používanému QSA600 a Zomax 400).No a toto bych chtěl slyšet i od Huberta(pokud alespoň částečně souhlasí.)