Fórum
Pánové, v žádnym případě se nechci nikoho z vás dotknout, ale vy opravdu (pokud se mýlím, jen dobře), netušíte, jaký to je, udržovat "naživu" malou firmu, která má výbavu v pořizovací ceně cca 3 miliony, jako je třeba Vikosound. Všimli jste si, že se týhle debaty taky nikdo z majitelů ostatních firem nevyjadřujou? Všichni ví, jak je to tady díky pravověrnej mrvičům cen těžký a já sem známej tím, že na ně mam velkou pifku. Podle těch vašich navrhovanejch přepočtů ceny za služby už bych byl dávno milionář, leč ledva uživim aparát, auta a rodinu a rozhodně si nemyslím, že bych jezdil za uplnou hubičku. Kdybyste byli v pozicích majitelů firem zhruba stejně vybavených jako já, i byste jinak přemejšleli. Já exWormy znam, že bych byl z jejich politiky nadšenej se taky říct nedá, taky sem to párkrát s nima před lety projel, že byli levnější, ale kdybych měl střechu, tak bych tam malej zvuk a pár světel za těch 100 litrů za necelej měsíc v sestavě já + 1 taky dal. Pořád si myslim, že by mi minimálně 65 papírů čistýho zbylo. Kolik z vás, co se tady tomu divíte, to vydělá ?