Fórum
Ahoj, mám 4x kopie (povedené, profesionální práce, hrál je p. Duben) EAW SB750 a v nich PD186. Živím to 2x RMX5050. Důvod, proč mám tyto bedny je prostý - byla dobrá cena a vyhovuje mi to, jak jsou postavené jako "na výšku" a pěkně to i hraje.
Líbí se mi, jak hraje PD pěkně nízko, ale mám dotaz - nebyly by vhodnější silnější zesilovače (např. PL380 - případně jiný levnější)? Když hrajou všechny 4 pohromadě, je to v pohodě i ve velkém sále, ale v jednom klubu jsme měli jen dvě a teprve až u hranice clipu to začínalo hrát.
Procesor mám DCX 2496 (Rane 26z už je v plánu) a preset v něm podle origo EAW. Jen ten spodní HP filtr nemám na 20Hz, ale na 27Hz.
Druhý dotaz: Dělím je na 100Hz, v presetu doporučují 80Hz - mám nad tím 2x12" BC s 1,4" RCF. Přemýšlím, že bych šel k dělení na 80Hz, nebude to těm 12kám vadit? Sice hrají s rezervou, ale kdybych někdy od nich fakt potřeboval hrát naplno...
Vím, že píšu kostrbatě, takže to shrnu: Jaký byste mi doporučili zesilovače ke 4ks beden SB750 s PD186 (časem asi SB1000 s PDčky kvůli dostupnosti a možnosti rozšiřování aparátu)?
Na jaké frekvenci dělíte své vršky? (pokud máte podobné s 2x12" s 1,4" driverem např. Megaton atd...)
Děkuji, Petr