Fórum

06.11.2012 16:44
#78690 detail odpovědět

http://praha.idnes.cz/razie-ve-vietnamske-trznici-sapa-d43-/praha-zpravy.aspx?c=A121106_144434_praha-zpravy_klm Jo, kde stačí nějaký nápis, tam to jde a kde jsou kupující kmáni, kteří si chtějí jen hrát před jinými kmány na pány, tak výborně. Morava se samozřejmě padělky jen hemží a lumpy, kteří povraždili svými padělky spoustu lidí a nezjistitelné množství jich pouze pomalu trávili, rovněž. Asi nečtete noviny, když si myslíte, že se vám za toto tvrzení budu omlouvat. Je to prostě fakt, nejsem jediný, kdo dávno ví, jaká podnikatelská kultura tam také ještě dneska existuje, tady už naštěstí dost vymizela. Mimochodem nemáte tam žádné menší výdělky než mnoho regionů tady v Čechách, podívejte se na statistiky. Nemáte tam nic víc zdevastovaného, než my tady, pravidelně nejhorší silnice najdu po každé cestě zase až doma, ve Středočeském kraji. Žádným Moravákům nenadávám, jenom konstatuju, že se jim ještě nepovedlo eliminovat lidi nepoctivé ani tolik, jako nám tady. Možná to začalo tím mockrát hrdě opakovaným fórem, jak to nejlepší si vypijete sami, to horší prodáte sousedům a patoky nám. Problém je v tom, že to nikdy nebyl vtip a že tady by to nikdo o sobě neříkal, protože by si tím u každého velice uškodil. Nikdo by ho neměl za mazaného odborníka, ale za hajzla a ještě drzého. Zajímavé je, že tohle musím říkat já tady, ale nikde jinde jsem neviděl, že by nějaký hrdý Moravák to řekl za sebe. Že to není nic k chlubení se. Že to dělá Moravě nebetyčnou ostudu. Každopádně bych si ho za to dost vážil, protože není snadné jít proti proudu. Myslím, že je jasné, že nemám žádný důvod Moraváky urážet. Máme tam dvě pobočky, snažíme se tam postupně dosáhnout stejné penetrace trhu, jako v Čechách. Samozřejmě zaměstnáváme místní lidi a spoléháme na místní zákazníky. U nás na vsi (já nejsem z Prahy) se ale říkalo \\\"komu čest, tomu čest a pastuchovi bejkovec\\\" :-)