Fórum

29.10.2012 08:05
#78610 detail odpovědět

To Hubert: Omlouvám se, teď zpětně, už s chladnou hlavou, zjišťuji, že jsem se nechal unést rozčilením, a rozepisoval se zbytečně o krávovinách.
A vím, že slovo Music Data v Praze většinou vyvolává negativní reakce, neměl jsem se zmiňovat, ale mám je " za humny ", tak tam mohu jezdit denně.
A jen tak pro zajímavost jsem se teď podíval, co tedy bylo v tom prokletém a divadelním stanu za techniku. Mix pult Soundcraft FX 16 - před asi tak 13-15 lety koupený u Vás, pár kabelů Canon Canon, pár prodlužek 240V, bedny Torgue domnívám se, že také koupené přes Vás v pravěkých dobách, ovšem nedávno oživené novými reproduktory B&C - taktéž od Vás, nějaké FHR světla, stmívač, stativy na světla - hledal jsem původ nákupu - opět kdysi dávno - Prodance. Všechno to byly věci, které jsme pořizovali v dobách, kdy ve Velkém Meziříčí obchod ještě nebyl zaměřen přímo na zvuk, tak jsme jezdili pouze k Vám. A i dnes vlastně, spousty věcí co používáme, je od vás, pouze koupené přes Meziříčí. Viz Tascam MD-CD1 - ten tam byl taky.
Tak se nemusíte zlobit, že jsem se zmínil na Vašem foru o jiné firmě.
A už toho asi necháme, přeji všem hezké a úspěšné dny...