Fórum

27.10.2012 13:06
#78589 detail odpovědět

to: Pavel S
No jak píšu před tím, když se přiřítí člověk, kterého si celkem do té doby vážíte a myslíte si, že je v pohodě, a on tam na vás začne spouštět, že vám podkopne štafle, najme odstřelovače anebo začne lézt do vašich kšeftů( pro mě za mě, ať si leze, jestli ho tam vezmou), tak vás to určitě taky rozhodí z míry. Aby toho nebylo málo, běží k počítači a na foru, kde se diskutuje úplně o něčem jiným, začne brečet, že mu někdo vyfoukl kšeft, a urážet každýho, kdo není s ním.
To mě trochu zlobí. Přitom stačilo vzít telefon, zavolat mi, jak to dělá spoustu dalších, určitě by jsme se dohodli jinak.
a pro Michala:
myslím, že ta naše cenová politika je stejná jako všude. Pro nárazovou akci se snažíme dát co nejvyšší cenu, ale když Vás požádá pořadatel, nebo kapela, která vám dá spoustu kšeftů za rok, aby jste pro ně jeli akci která bude mizerně placená, tak pojedete taky levněji.
Zajímavý, že jezdíme pro jednu jihlavskou kapelu která si nás bere jen když je větší kšeft, protože dáme prý lepší zvuk, ale jsme dražší, tak nás mohou zaplatit jen na větších akcích. Na ty hůř placené jezdí pro ně i Kovalíkův aparát s tím, že je levnější. Tý kapele říkám, že v klidu pro ně můžeme jet všechno, že jim dám taky slevu, ale odpovědí mi je, že tak velkou, jak dostanou od jiných, a tudíž i od Kovalíka, jim nedám...
Tak nevím, co si kdo pořád stěžuje....