Fórum
Protože nevím, jak to hraje panu Kovalíkovi. Můj kolega Kolouch vždycky říkal, dobrá aparatura a dobrý zvukař je vytíženej tak, že nemá kdy jezdit na cizí akce a dívat se, jak to dělají ostatní.... Jinak Kolouch je jeden ze zakladatelů firmy SOUND FOR PEOPLE, je to legenda jihlavského a polenského bigbeatu. On stavěl aparatury a vlastní zesilovače ještě v dobách hlubokého totalismu, v době, když kapela chtěla hrát, musela mít někoho takového, kdo vyrobí ony řvoucí bedny a zesilovače doma na koleně.
A ještě pro nezasvěcené, do této chvíle, když se nám sešlo víc akcí, než jsme stačili zvládnout, tak jsme volali Kovalíkovi, jestli by nám nepomohl. Teď marně pátrám v paměti, kolik kšeftů kdo přehrál nám z důvodů, že nestíhá.
No a my své případné neúspěchy opravdu hned řešíme.
Naši dodavatelé - Music Data ve Velkém Meziříčí můžou potvrdit, jak po každém víkendu nebo akci jsem se přiřítil, že máme to nebo ono špatné, potřebujeme lepší, a kolik milionu jsem jim tam za ty léta nanosil. Jestli někdo neznáte poměry v Jihlavě a okolí, dejte mi dotaz, rád na něj odpovím, za své rozhodnutí a názory se nestydím. Michael Ondrák - SOUND FOR PEOPLE