Fórum

26.10.2012 18:33
#78577 detail odpovědět

Nazdar lidi a hlavně Karle Kovalíku.
Trochu jsem v šoku, co se děje o "mě beze mě".
Po přečtení jsem myslel, že se tomu pouze zase zasměju pro sebe, a nechám to plavat, protože bohužel takovéto fóra nečtu a ani se k nim nevyjadřuji, ale když mě zavolalo pár lidí, ať se mrknu co se děje, že se Kovalík už načisto zbláznil, a protože uráží nejenom mě, ale i mé "pohůnky", za kterýma já docela stojím, a vím, že si to nezaslouží, tak jsem se rozhodl ke všemu napsat svůj názor.
Ano, pobíhal jsem tam trochu zmatený, protože když se objeví dva lidi, kterých jste si do této chvíle docela vážili a začnou na vás řvát, co si to dovolujete, že tam jste, tak jsem z toho byl trochu mimo protože jsem do poslední chvíle myslel, že si dělají srandu...
Nevím, kde Kovalík vzal, že jsem mu zničil kšeft za 12000,-, informoval jsem se u pořadatele, to by za to nedostal. Mě zavolali před týdnem, jestli jim poskytnu mini aparát a mini světla do divadelního stanu, částečně výměnou za reklamu a částečně za peníze. Festival je prestižní akcí Jihlavy, a spoustu úspěšných jihlavských firem jej podporují, tak jsem se rozhodl, že zapůjčením mini aparátu festival podpoříme i my. Proč mě zavolali jsem nezkoumal, a musím konstatovat, že se mi to ani moc, kvůli nedostatku času, nehodilo.
Dále musím říct, že naše firma si opravdu zakládá na dobrém zvuku, takže nakupujeme v rámci finančních možností to co nám připadá nejlepší, i když, na "okresní ligu" je to drahé. Proto jsem před více než 10 ti lety všem "kolegům" z okolí domlouval, ať nejezdí pod cenu, a jeden čas se i podařilo, že za ozvučení akce jsme dostávali víc, než třeba kluci z Třebíče. Jenže teď už je to zase v háji...podle vyjádření některách pořadatelů, je SFP pro ně moc drahá, Kovalík nebo ....... nám to"udělají" levnějc - to slyším dost často... Tak nevím, kde Kovalík vzal, že zrovna já ničím ceny. V tomto by si Kovalík sám měl sáhnout do svědomí - a o kvalitě zvuku a světel na akcích s ním diskutovat nebudu...