Fórum

12.01.2004 16:15
#785 detail odpovědět

Díky za pochvaly.... :-)). to George,z dřevotřísky už nepostavím ani jeden box,je to sice levný materiál,ale je to opravdu blato drolí se to a šrub zašroubuješ jenom jednou,mám odposlechy z dřevotřísky a jeden mi začal po roce časté manipulace rezonovat,spravilo to sice 5 šroubů ale čekám kdy to začne znovu,naopak jeden nejstarší odposlech co mám z překližky mám už 5let a bez problémů,superbasy co má ROLAY mají rozměry 69x54x54 a váha je 49Kg a z toho repro má 12Kg,a ty EM15kit mají 31kg z toho je repro 8,5kg,a to je rozdíl,manipulace s boxem je o dost příjemější to mi věř,do nakládání ROLAY boxů se mi moc samotnému nechce..50Kg podle mě není už práce pro jednoho.satelity 12"+1" mám taky z dřevotřísky a váží 33Kg,ten samý satelit co teď stavím z dřevotřísky (bříza) má pouze 21Kg při naprosto stejném osazení i rozměrech 60x40x30 zhruba....a pokud dáváš nahoru na dva superbasy satelity o váze 33kg nebo 21kg jde kure..ky poznat.zvedat 33kg do výšky 170cm je juniorský vzpěračský výkon... :-) dokonce uvažuju i o repro s neodymovými magnety to by bylo dalších 6-7Kg dolů.mezi 12PL32 a 12HPL76 je rozdíl jenom 200 Kč.takže jednoznačně dřevotříska už nikdy.............