Fórum
Mně se taky nechtělo, ale jsem asi z trochu jiného materiálu a tak jsem tomu těch pár minut věnoval a prošel to až do roku 2003. Ne, žádný příspěvek ode mne, kde by bylo něco o odpadu a značce ART jsem nenašel. Je ale celkem normální, že si člověk vytváří falešné vzpomínky, zvlášť když k tomu má nějakou motivaci. Dokonce to spousta lidí velice ošklivě odskákala, protože je třeba soudili za zneužívání nějakých dětí kdysi dávno atd. Je o tom dost literatury, odborné i beletrie, filmy... U mne ART v posledních nějak nestoupl ani neklesl v ceně, přesně jak píše IvanD, k té změně z původně progresivní americké firmy na label laciného zboží jednoho výrobního seskupení došlo před dávnými lety, někdo to nezaregistroval hned. Mně se v poslední době začalo líbit, že v některých věcech mají dobré nápady, že například ten výběr diboxů je mnohem lepší než u jakékoli konkurence v této cenové kategorii a třeba provedení krabiček je originální a chytřejší a solidnější než u Behringera, který tupě a špatně napodobuje nějaké cizí vzory anebo ohne dva plíšky do U a spojí je šroubkem. Musím říct, že "dyzajn" bych asi pochválil.