Fórum
Hubert:
1. napsal jsem (a doložil proč), se kdysi věhlasná značka Mackie pohoršila. Pohoršili se ovšem i jiní.. Taková je doba, není to pouze u elektroniky, je to u čehokoliv, každý z vlastní zkušenosti potvrdí. A jak tu kdosi psal, dříve ty věci vydržely leta, i tato značka.
2. Nic jsem nic NEPOMLOUVAL, pouze vyjádřil zkušenosti ze servisu.
3. K jiným vašim značkám se (stran servisu a technického provedení) nevyjadřuji, neb se mě do ruky nedostávají. Taktéž je nepomlouvám, mnohé znám z praxe a to, co se mě líbí, nestydím se veřejně pochválit (např. A&H), RCF atd.
4. K mnoha značkám prodávaných v Kytarách jsem se dost brutálně mnohokrát vyjádřil. Udělá-li Vám to dobře, vyjmenuju je, ale vzpomenu si asi s bídou tak na polovinu: Kaifat, Sousystem, Alber, Samson, Skytec...
5. Poslal jsem k Vám už docela dost lidí k nákupu reproduktorů (ale i jiných komponentů) třeba zde z měření jsem jim něco vybíral a radil.
Tož tak. Nemám nejmenší důvod s Váni nikterak soupeřit, pomlouvat ale ani Vám lézt do prdele. Nejsem obchodník, jsem servisák a dělám to asi 30 let, a asi to nedělám až tak špatně, lze se o naší práci dočíst na různých fórech a celkem dost kladně, i když se občas taky něco nepovede. Čas od času se u nás objeví věci na servis, které už měla řada techniků v ruce a ... ono to najednou jde...
Tak s těma trollama či trotlama přibrzděte!