Fórum
to Frenk: Já mám s kapelou za hraní v půměru 3-10 tisíc za kšeft plus 1000Kč za aparát a 1000Kč zapodíl v dopravě,bez ohledu na výši honoráře..(jo,vlastním celé PA a třetinový podíl v dodávce) a mám v průměru 6 akcí měsíčně,někdy tři,jindy 12,podle sezony, a občas je to na posr..,občas je to slabší.. Když mám volno,dělám kámošovi sem tam zvuk v rockovém klubu,když mu hraje kapela. Vezmu s sebou malý 16-ti kanálový kompakt od Mackie,6HU efektový rack s Lexiconem LXP1,SPL stereo Vitalizer MK2,DBX 215 pro monitory a CD přehrávač,sadu Audix DP Quad (sice tam mají nějaké svoje mrdky,ale tyhle Audixy hrají skoro na všem),párák,monitory,stojany a mic. na zpěv tam jsou..(na slušnější smečky vezmu občas i svoje lepší a pro sichr nějakou tu kabeláž do rezervy). Zvuk s tím udělám obstojný,samo podle kapely a hladiny alkoholu v jejich krvi a dostávám trojku na večer. Plus si pro mne pošlou auto,které mne doveze a odveze domů,pomoc při vyložení a naložení po akci,káva,nealko a pivo zdarma po celý večer plus večeře. Rozmezí asi od 18.30 příjezd na místo,seznámení s kapelou,postavení,zadrátování,zvukovka,od 21.00 hraní do cca.01.00,občas přídavek,02.00 rozpojení,sbalení,panák s majitelem..ve 04.00 cígo doma a do peří...