Fórum
Používám ho asi měsíc 2x týdně a naprostá spokojenost. Zvuk i ovládání předčí mé očekávání. Můžu srovnávat jen s LS9, který jsem viděl několikrát v akci, trochu si ho osahal a hodně detailně studoval ovládání z manálu. Jednou jsem měl možnost osahat si 01V96 při akci, ale ten mi přišel úplně neintuitivní. Jinak jsem zatím dělal jen na analogu levnější třídy (Yamaha a Peavey 24in do 30tis.).
Je to jen moje subjektivní hodnocení a kdo používá třeba iLive, tak se tomu nejspíš jen zasměje.
Plusy (jen několik co mě zrovna napadá):
++ není pevně nastaveno co je na kterém faderu = můžu si libovolně poskládat do první hladiny vše co potřebuji a méně používané věci naskládat do dalších hladin. Můžu tak mít vedle sebe vstupy, skupiny, matrix, auxy bez přepínání hladin.
++ tlačítka Mix a Assign jsou naprosto skvělý nápad pro ovládání
++ barevný dotykový displej = je přehledný a odpadá s ním spousta méně přehledných tlačítek a ovladačů kolem
+ i když jsem proti uvedeným analogům nižší třídy předpokládal lepší zvuk, byl to větší skok než jsem čekal
+ hodně přehledné a intuitivní ovládání
+ displeje u každého faderu = dobrá orientace + přiřazení vstupů do skupin apod. jsou vidět přehledně u faderů
+ DCA skupiny
+ digitální párák "v ceně pultu" = místo několika desítek kilo tlustých kabelů jen jeden tenký CAT5 + výrazné zkrácení signálových cest
Mínusy (opravdu jen drobnosti):
- přístup k ovládání usb audio (play, rec, ...) mohl být víc "po ruce". Je zanořený v menu Setup.
- přímo na obrazovce USB Audio mohla být indikace úrovně signálu, který se nahrává (inikace úrovně je u faderu přiřazeném k USB Rec). Nepozorností už jsem nahrál i hodinu ticha
- nenašel jsem pro talkback zrušení "aretace" tlačítka (zapnutí TB jen po dobu stisku tlačítka)