Fórum

karel
06.09.2012 10:33
#77905 detail odpovědět

behringer x 32 , když jsem to testoval , docela zajímavě to umřelo .Normálně to hrálo asi 20hodin v kuse najednou to přestalo /pouštěl jsem přes to MD/ , kouknu a všechny šavle zagejtovaný a nepomohlo ani přehrát FW, naskočiloto to třeba na 10s a potom znova gate.zatím tedy spolehlivost hodně špatná /tak jak jsme u behringera zvyklí . jinak mě hodně pozitivně překvapil ,jak zvukem tak výbavou na vstupech 4pásma plně parametrický gate ,com ,ořez plně editovatelný parametry u dynamiky ,16 sběrnic ,např 12 aux , 4x efekt , 8 VCA , 6x mute , na auxex, 6 parametrický eq možno zařadit 1/3 eq , routování compresorů křížem , není dotykový display, možno nahrávat na flešku a má kartu pro nahrávání 32 stop do pc /nezkoušel jsem/ dá se nahrát koncert a doma pak mixovat .případně drbat muzikanty jak blbě hrajou , počítám pro zábavový kapely ideál , hlavně tak ve dvě ráno to je síla .dále výstup aes ebu, dalších 6 linkových vstupů.2 návraty pro flešku .8 návratů pro efekty .efekty jsem nestačil prozkoumat .v některých situacích těžkopádbý ovládání , chtělo to mačkací knoby pro nulování a tak ,ale cena celkem příznivá . pokračování příště