Fórum
Já som sa stratil niekde v prvej desiatke príspevkov.Nemusím mať tak odborné vzdelanie, ako vy dvaja, aby som dospel ku konečnému výsledku, nie, kto z Vás má pravdu, ale kde je pravda.Stačí čítať medzi riadkami.Zatiaľ, musím priznať, sledujem to celé, odpoveď pre mňa a určite aj iných čítajúcich, neexistuje a asi ukáže až čas, ako ukázal čas u mix pultov, kde to skončilo prioritou "majstrov" zvukárov a nebol to zvuk, ale posraný iPad..Ale trochu ma zaskočila benevolencia Vás, miestnych elektromagorov,voči miestnym, absolútne neznalým šaškom, ktorých príspevky sa netýkali priamo dannej témy, len zosmiešňovania p.Bunty, absolútne nevediac, o koho ide, a výrobcu PKN, prirovnávať nepriamo k strojom úbohej kvality, kde papierové výkony, sú číry nezmysel...nikto sa neozval.Postrehol som, že MAD ovi to už nedalo a ozval sa.Nemá zmysel ďalej rozpitvávať túto debatu 'dalej.Hubert by chcel zistiť, koľko závitov má šroub držiaci dps a p.Bunta nechce, nemože prezradiť know how´PKN, nehľadiac na to, či ho naozaj ovláda, alebo nie.