Fórum
Jistě, to je jediná možná taktika pana Bunty v této chvíli. Snažit se zařídit, aby se v tom nikdo nevyznal, aby na každý argument ode mne byla nějaká reakce (která s ním sice nesouvisí a je při bližším zkoumání úplně mimo - například ten předpoklad, že já nebo QSC snad tvrdíme, že konec v AB třídě může být nějak vysoce účinný !!!), když to nejde (počítání plochy pod křivkou, což je vlastně určitý integrál, ovšem dostupný i lidem matematikou moc neosloveným) tak ignorovat. Ignorovat znovu (všimněte si, jak dlouho odmítal i tu jednoduchou druhou mocninu, protože dává poněkud jiné výsledky, než první). Ignorovat každý výsledek měření, který se nehodí do krámu (i v tom, s čím sám přišel). Špatně překládat z angličtiny zřejmě v důvěře, že to nikdo sám líp neumí. Atd. atd. Musím říct jednu věc - jestli to i pro vás je stále "nepřehledně" 1:1, tak jsem se ve vašich odborných schopnostech zklamal taky. Já se snažím, aby MOJE příspěvky mohl aspoň do nějaké míry chápat každý se základními znalostmi z elektrotechniky. Možná se mi to moc nedaří, ale snažím se. Proto ty motory, alternátory, bojlery, čtverečky, banální výpočty procent. To je pro vás také nepřehledné :-) ? O dílech nevím nic, to se asi musí někdo zítra zeptat v USA. Ovšem pokud je mi známo, jedním z důvodů vyřazení PL z výroby byla rostoucí zastaralost součástkové základny.