Fórum

16.08.2012 11:34
#77671 detail odpovědět

Přečtěte si to pořádně, je to prakticky béčko. Samozřejmě mají i tranzistory vliv na celkovou účinnost, pokud máte menší napětí v saturaci, tak vystačíte s nižším napájecím. Rychlost taky není bez významu, přece se tam spíná při přechodech mezi stupni napájení. Co to je 4xH snad nemusím vysvětlovat, nakonec je tam také jeden velmi výstižný obrázek. I 3xH funguje velmi dobře a to i s klasickým zdrojem, proto může být RMX4050HD a 5050 tak úspěšný. To jsou zesilovače, které při běžném programovém materiálu zůstávají skoro studené. Proboha kde tam vidíte Texan, chápete vůbec funkci ? Já skutečně nevím, odkud se berou ty bláboly o Texanech, to jako že tam je operák ? Zatím jsem to slyšel jen od diletantů, co nemají ani na pochopení toho základního Quilterova patentu, ve spojení s PL9.0 je to ovšem poprvé. Ano, D třída je ještě o něco účinnější a dnes už lacinější, proto na ni přešli. PL380 je déčko se spínaným zdrojem, má 8kW a nemá PFC. Nijak mu to nebrání v ničem, rozhodně ne v prodeji. Za odkaz děkuji, já to sice znám, ale nenapadlo mne to vytahovat jako podporu svých argumentů, ještě že jste na to přišel vy :-)