Fórum

12.08.2012 18:23
#77562 detail odpovědět

Ne, o ničem takovém rozhodně žádná řeč nebyla. Takového pitomce jsem v této diskuzi nezaznamenal a sám to nejsem už vůbec. Mne nijak nepřekvapuje existence něčeho, co má na výstupu větší napětí než na vstupu, ovšem pak to také odebírá na vstupu větší proud, než na výstupu dodává a to V HORŠÍM POMĚRU. Vy to stále pomíjíte a tváříte se jako kdyby šlo tahat nějaké kW ze sítě, která má právě 100 nebo 50 nebo 0V. Nejde to a hned první příspěvek SPOKOJENÉHO MAJITELE PKN to konstatoval. Kondenzátory v XD jsou jasně vidět na fotkách, ty jsem od vás nepotřeboval, už jsem psal, že je to o dost horší, než PL380. Ptal jsem se na energii uskladněnou V INDUKČNOSTECH, protože vy jste s ní začal operovat. Já ji pokládám pro tento účel za bezvýznamnou, až budou čísla, můžeme se o tom bavit dál. Dále by mne zajímala energie v kondenzátorech těch třífázových modelů a pokud to pokládáte za významné, tak klidně i ta v jejich indukčnostech. Je to důležité pro posouzení právě toho chodu z jedné fáze, souhlasím, že při třífázovém napájení jsou zdrojové kondenzátory méně důležité. Asi víte, že PL380 má šest serioparalelně zapojených 3G3/200V na vstupu a osm stejných na výstupu zdroje. Napájecí napětí je /-180V. Vadí mi akorát to mlžení, nemusíte tomu věřit, ale já jsem především technik, obchodník až sekundárně, protože to prostě jinak nešlo. Můžete uvést to nepravdivé tvrzení, na které konkrétně jste tentokrát poprvé reagoval ? Úmyslná bagatelizace je co ? Předpoklad, že každý elektrotechnik chápe výhody třífázového napájení a umí je využít ?