Fórum

08.08.2012 23:08
#77503 detail odpovědět

2 MAD : dík , to se mi fakt vysledovat nepodařilo :) konečně mám jasno v tom , proč mi každej třetí PARcan přijde jinej než ten před ním :))))))

add ceny : jasně , taky jezdím akce za tři a půl , ale jedu nanejvejš do zlámaný lhoty tady přes kopec na jednu zábavovku od nás co jí vede kluk co se známe strašně dlouho a je to cena spíš ze slitování , on je fakt hodnej a ty lidi mu zas tak moc nechodí... ale tři a půl za akci pro 2k návštěvníků , to může udělat s prominutím jenom pako . anebo sou tam naordinovaný dvě FIRST hi-fi věže z 80tejch let a barevná hudba 4x60W made by Tesla . pochybuju , že by se tam ty 4 MTčka uživily , neb QSC na 70% je dokážou celkem rychle odporoučet do věčných lovišť ... Jinak dvoudenní fest s generální dodávkou techniky za dvacku už jsem taky viděl , akorát měl promotér (po staru lump) z prdele kliku , že nepřišel trochu větší vítr , protože ono se ta dvacka pak sakra rychle projeví .... ale co se týče kurvení cen , už tu bylo řečeno celkem nedávno poměrně hodně a dál se v tom rejpat nemá cenu , neb čim víc se s hovnem mažeš , tim víc smrdí ...

inu nezbejvá než dát dohromady projekt á la KlasA , jinak se tu s tim budem crcat donekonečna . dokud si "promotéři" neuvědomí , za co platí , nikdy nebude líp ...

a teď všichni minutu ticha za lepší ceny za kšeft :))))))))))))))