Fórum

26.07.2012 12:33
#77236 detail odpovědět

Mě vůbec přijde, že ČR je fenomén v počtu zvukařů/aparátů na tak malou republiku. Osobně dokážu pochopit týpka, kterej si po svojí práci s aparátem za svoje vydělaný peníze pro radost jezdí zvučit amatérský kapely, který jsou rádi, že si zahrajou a ještě na to doplácejí. Když však takovej dobrodruh s adekvátním vybavením, začne brousit ve vodách, kde se už točí nějaký peníze, tak je to blbě. Hladovejm managerům a pořadatelům se rozsvítí oči a je zle. Mě se dokonce už několikrát stalo, že jsem se o sobě dozvěděl, že jsem nenažranej předraženej zloděj a že támhle "Franta Vomáčka" co dělal už i "Arakajny", nestojí ani půl co já. Pak se nám tu proháněj zvučící truhláři, zedníci atd ... a my jsme za debily. Jak by se asi tvářil zedník, kdyby v jeho rajonu někdo začal stavět lidem baráky za pivo a párek atd atd ... Tohle je písnička pořád dokola několikrát omletá.
PS: v žádnym případě jsem tim nechtél říct, že by truhlář, nebo zedník nemoh bejt dobrej zvukař :-) A taky ještě nevymřeli promotéři, pořadatelé a manageři, kteří přesně ví, co za svoje peníze dostávají a co kolik stojí a co všechno obnáší. Je jich málo, ale jsou ...