Fórum
2 Martin Cema: Já si zas nemyslím, že by KUDO bylo tak špatné. Svoje mouchy má, třeba to "přepínání" horizontálního vyzařovacího úhlu těma plexiglasovejma klapkama je trošku kompromisní (má to vliv na barvu zvuku, a ne že ne...), podle mně ta bedna hraje líp ponechaná "na široko", ale rozhodně uznávám, že Jčko hraje excelentně.
Ješte se mi tu válí nějaké certifikáty o absolvování seminářů u d&b - já to přece naprosto nezavrhuju, naopak. Co jsi tam dostal za SW, kromě ArrayCalc a R1 (které jsou mimochodem volně ke stažení na webu)?
2 kalvoj: S driverama nedělají nic, protože 2408 si ten název nezaslouží. Tipuju, že leckterý pos..ný TWEETER má větší zatížitelnost než tahle věc. Dělají jednoduchou věc: zahrajou a ono se zakouří. Das echte hightech von JBL.
teď jsem si študoval na netu další takový marketingový zázrak: Funktion One - Fakt bych rád, aby mi někdo vysvětlil, jak dosahují u Resolution 5 (s dvojicí 1" driverů na mrňavých horničkách VEDLE SEBE, rozúhlovaných mírně do stran) té udávané směrovosti 25° x 20° a jak docilují toho, aby se to fázově nehádalo. Hlavně že píšou v úvodu, že boxy jsou skvělou alternativou k line array systémům.