Fórum

13.07.2012 01:17
#76992 detail odpovědět

2 Sledge:

1) je-li něco nařízením (jakékoli) vlády, natož pak naší , pak proti tomu budu vždycky, už z principu. :-D

2) Ano, podle vyhlášky se má v obci jezdit 50. Řada lidí to nedělá a já taky ne, zvláště pokud se vracím v 03:30 z kšeftu domů, ani mně nenapadne brzdit kvuli nějaké 300m dlouhé vesnici. Po Praze jezdím 70 všude, kde není radar nebo kamerový úsek, a moji podporu mají všichni, kdo to dělají taky tak...

3)V řadě hudebních stylů, které mne zajímají, je prostě hlasitost jedním ze stěžejních atributů. Když zvučím v Akropoli Jablkoň nebo Dominica Millera, tak je to samozřejmě jinak, ale třeba na festivalu Brutal Assault?

Karel: dělal jsem tam pro JESU a stalo se tam jednoduše to, že chlapíkovi došly peníze. Takže v den druhý k nám po zvukovce 1. kapely přišel chlapík od agregátu a velmi slušně nás poprosil, ať si vypneme zesilovače a uložíme session do pultu, že to za 10 minut vypne, neboť dosud nedostal peníze za rent, ani za 200l již propálené nafty... peníze nedošly a hlavní pořadatel se nedostavil, takže ve 3 hod odpoledne jsme se souhlasem zástupce pořadatele začali bourat zvuk. Ostatně myslím, že to ten pán měl odpískat hned, neb průměrná návštěva v den první byla cca 300lidí...

2 TomasRa: Jo, byl jsem dokonce na přednášce Gerta Sannera na AMOSu. V jeho případě věřím, že ví, o čem hovoří... na druhou stranu třeba říci, že Deep Purple byli aktuální tak před 35 lety a laťka i podmínky jsou dnes poněkud jinde...
Ohledně toho poškozování sluchu: tvrdá rocková hudba je (alespoň tak to vnímám já) díkybohu záležitost z principu asociální, a předpokládám, že lidé, kteří jsou ochotni ničit si zdraví chlastem, kouřením, potažmo čímkoli od marihuany po heroin, mi odpustí i nějaký ten tinitus den po koncertě. Prostě to k tomu zážitku patří. Když mi bylo dvacet a ještě jsem nebyl hluchý, tak mi to taky nevadilo:-D