Fórum
Davidové rozlište se nějak :-))
ad David Šlosárek : EMS jsou bytelnější než jsem čekal,ale samozřejmě je to pořád plast..má to hodně moc výztuh,a je to takový divný plast ani moc měký a ani zase křehký , mě se tento systém velice líbí vzhledově !!příjde mi daleko modernější ....mě se ten starý černý stříbrně olištovaný 40let starý systém racků nelíbí,
ten plast vypadá jako přepravka na atomovou hlavici ve filmy z Američky :-)) s tímto názorem jsem se setkal na akci hodněkrát :-)))
prí co v tom máš ?? "atomovku"
a už jsem EMS i rozšiřoval a je to opravdu supr. přikoupím si 3U za 800,- a je to ,nemusím starý rack někde na inzerát prodávat z prodělkem a potom kupovat větší!!
nicméně v jednom racku mám 3 zesilovače a váží to sca. 65kg. a zatím nevidím nic co by alespoń naznačovalo že to ten rack nevydrží,ale pokud někdo vyhazuje zesilovače z auta při 120km rychlosti tak to nevím jestli by to ten EMS vydržel :-))),a o aparát se starám jako o vlastní :-)) jiné bouchání z aparátem než to čistě náhodné nechtěné netrpím !!,
a ještě mi pasujou dekly z racku 3U na podložení odposlechů pro velký sklon :-)) mám tak maximalní využití EMS !! :-))))