Fórum

frantik
03.06.2012 01:14
#76562 detail odpovědět

to Kocík: ? Tož včíl to moc negómu... Co sis vzpoměl tak najednó? To mám jako vytřepat neco narychlo z rukáva? No aby mě ale potem za to brněnští borci nezežrali, že jim cajzl mrší jejich kózelnó mluvu...Radim mně potem natruc na pobočce v Modřicách neprodá ani bublinku do vodní váhy a o servisu ložiska do krumpáča taky nebude žádné hantec... Já sem do Štatlu přivandroval až v osumdesátým čtvrtým na študia a potem sem v Brnisku ostál tak nejak skoro na furt, páč sem tam lapl hoknu u telekomunistů a nejaké pátek to vydrželo. Co už to fčíl dotentili ze Španělama až do kyslíka, tak je to tam tutáč na pikaču. Kylsíkom nepatří na Babačce v Kénigu už ani ten barák, všecko prodané a oni tam v nájmu(!)... Mně už je to dneska Jakeš-takeš FuckenDorf, nás \\\"dělňase\\\" stejnak vypakovali hodně dávno a sami to vedó od nule k mínus deseti, kdo se má na to čučet...Ať si tam mrsknó na šlajfce mezi futrama...

Jak ale ten hantec má byt co k čemu, tak to chce naštudovat aspoň z cé-dé placky Štatl aneb Hantec #1993, FT Records, Brno#. Esli ta placka u vás néni nikde na krámě a bodla by, napiš. F.