Fórum
Dorazil ke mně zatím jenom jeden kus (předpokládám že je z nějaké předserie) a ten bych rozhodně nikomu nedoporučoval koupit.Jestli se zlepší v nějaké další dodávce,tak budu informovat,zatím jsme se rozhodli doporučovat buď Behringera,který je lacinější a jeví se lépe anebo QSC RMX,což je prostě originál,zdaleka nejlepší a nejspolehlivější,s nejširším rozpětím výkonů a cena není o mnoho vyšší.Naopak VELICE dobře dopadly aktivní studiové monitory TAPCO S-5,první dodávka je vyprodaná a další na cestě a neváhal jsem udělat na ně celostránkovou reklamu,protože to je až nečekaně dobré zboží za fantastickou cenu.Pro ilustraci - slyšel je u mne soused,respektive ne stereo pár ale jen tu jednu,kterou jsem měl kvůli rozkuchání a kontrole a okamžitě si dvě koupil,ke svému domácímu kinu nebo k čemu,protože nikdy nic neslyšel tak dobrého :-))) A pak jsem mu ještě musel vytahovat z jeho AV receiveru šňůry s konektory RCA,aby měl vúbec kam ty aktivní bedny připojit - výrobci těchhle sraček za desetitisíce vůbec nepočítají s tím,že by někdo chtěl připojit něco lepšího,než jejich bedničky.