Fórum
Burza dopadla plus minus stejně, jako minule, tedy lidí bylo (postupně) podobně, my jsme prodali asi tak stejně (a koupili jsme víc). Mrzí mne ta blbá předpověď počasí, která každého už asi týden předem přesvědčovala, že nemá nikam o víkendu jezdit, protože bude od pátku do pondělka lít jako z konve. Ve skutečnosti začalo velmi mírně pršet až asi ve dvě hodiny odpoledne, tedy hodinu před plánovaným koncem. Někdy mne ta naše katastrofická media opravdu štvou, SKUTEČNÉ předpovědi počasí seděly přesně a mohlo pak přijet lidí o hodně víc. Předváděčka se povedla tak napůl, myslím že GLD naprosto bez výhrad, TTL11A bylo s problémy na naší a výrobcově straně v sobotu, v neděli už to hrálo slušně, QSC KLA bylo úplně bez problémů, skutečně cvaknout a hrát, ale proti RCF byl zvuk té větší pověšené sestavy víc kompromisní, malá postavená tomu slušela dobře. Monitory jsem nesledoval, nebyl jsem moc na podiu, takže netuším, jak se to povedlo nebo ne spárovat se suby. Každá venkovní akce je závislá na počasí, musí se trochu riskovat, na obou stranách.