Fórum

16.04.2012 20:27
#75968 detail odpovědět

Ad AC :
No, vite, on to stary pan Cimbala pekne kurvil uz koncem devadesatych let. Tehdy jsem jeste nevedel o Romanovi Sterbovi, tak jsem Cimbalovi seniorovi zavezl dve ARO931 /dost unikat, vyrobilo se jich dost malo, jen do kinobeden a mely char. citlivost 100dB. Pozadoval jsem hlinikovy former vinuti a tkaninovy zaves, aby ten reproduktor vyzaril alespon 100W, vic jsem tehdy na dany ucel nepotreboval. Po strasne spouste urgenci /ja vim, ja jsem podobny smejd/ mi bylo konecne receno definitivni datum, kdy si pro upravene reproduktory muzu prijet. Tak jsem prijel, byly mi predlozeny uplne jine reproduktory, nez jsem privezl, coz me kurevsky nadzvedlo a pozadoval jsem svoje ARO931 zpatky, nebo upravene. Bylo mi bez obalu receno, ze moje ARO931 uz sly nekam jinam a ze je to jedno, jestli je to 931 nebo 932 nebo kyho certa, nemelo to ani nalepku. Cimbala ve snaze me uklidnit mi zacal basnit, kolik tyhle upravene reproduktory snesou a kdesi cosi, kdyz jsem se ptal po citlivosti, bylo mi receno, ze to se u nich nemeri, ze oni delaji reproduktory "na ucho". Jedine stesti bylo, ze jsem mel v ruce papir-opravenku, kde nastesti stalo "upravit ARO931 podle ustni dohody".Az jsem zacal hrozit policii a financnim uradem, tak Cimbala senior znechucene vytahl z regalu moje ARO931, samozrejme netknute, zrejme s nimi mel jine zamery. Bafnul jsem repraky a mazal tam odsud pryc. V tehdejsi prodejne ELAS mi poradili Romana Sterbu, tak jsem tam jel a to bylo uplne jine kafe-jine jednani, dopodrobna jsem musel vylozit, kde a v jakem objemu ty reproduktory budou slouzit atd. a stanoven pevny termin dva pracovni tydny. Po dvou tydnech jsem v patek ke Sterbum zavolal a velice mila pani Sterbova mi sdelila "ano, mate to hotove a jsou tu i nejake poznamky, muzete si prijet". Reproduktory byly upravene presne tak, jak jsme se dohodli, byly tam poznamky primo od pana Sterby a graf charakteristicke citlivosti z aparatury Bruel/Kjaer....