Fórum

26.03.2012 13:05
#75744 detail odpovědět

to Francois:
Jak píše Tony. Poloha Gainu se neukládá. Poloha Auxů se ukládá (stejně tak například sluchátek, tape in, a pod.) ale motorizovaný nejsou, takže po vyvolání je skutečná hodnota rozdílná od polohy knoflíku. To je trošku nepříjemný, když nevíš proč ti něco nehraje, když máš knoflík vytočenej. Je potřeba na to šáhnout a pohnout s ním.

Ipad bohužel nemám, ale jinak na živý zvučení je dobrý spojení s kompem vlastně akorát na nastavování grafických eq. Na mixu se totiž nastavuje pomocí otočných poťáků a to se mi zdá trochu nepřehledný. Presonus navíc předesílá spolupráci s Rational Acoustics, takže by brzo měly být některé funkce Smaartu integrovaný ve VSL. Na to se těším.

A ještě bych poznamenal, pokud někomu vypadává nahrávání, tak kromě starších ovladačů firewire (legacy) a zvětšení bufferu (dávám 1024) jsem musel ještě vypnout WiFi...a to bylo hodin, než jsem na to přišel (Acer Extensa 5220 / Win 7 32bit).

Na závěr se zeptám, nemá někdo odkaz na článek z Music Store? Na webu stále není. Rád bych si to přečetl.