Fórum

18.07.2005 19:27
#7565 detail odpovědět

2 Hubert: Takze som tu opat s postrehom z kostolneho prostredia a testovania QSC bedni :-)) Tak prvy krat, ked sme to testovali tak na omsi bolo malinko ludi, lebo bol stvrtok a vtedy asi tolko nechodi. (nemali cokoladove karlovarske oblatky) :-))) Teraz vazne: V nedelu mali nejaku oslavu takze dosli aj oblatky a aj hruza ludi, ktori stali aj vonku, takze ti mali mensiu smolu lebo sme im museli pustit cez stary reprak vysielackou z pultu aspon nejaky signal, lebo to este nie je dotiahnute co sa rozvodu tyka. No a ten postreh je asi takyto: Zvuk bol uplne super a je jedno ci je kostol natrieskany, alebo poloprazdny proste v tej vyske tie bedne hraju rovnako s ludmi aj bez nich proste parada, takisto na chore uplna lahoda. Bol tam jeden farar hostovat omsu a tomu to stale nejako neslo do hlavy, ze sa pocuje aj na oltari a nevidi bedne a ze nejako je tam vela vysok, ktore on este nepocul a krasne sa to pocuvalo az by som povedal, ze to hranicilo s extazou :-))) Tak sa trosku na tych ludoch vyburil :-)) No a dalsi dolezity jav je ten, ze teraz veriaci poculi o co sa jedna a tak budu trosku viacej sypat do zvonceka a prikupujeme postupne Sabine, QSC koncak a cojaviem co este ma napadne (mozno dame aj rotacne hlavy s logom farnosti:-))) Proste som rad, ze sa mi podarilo presvedcit tych ludi na poriadne veci a vybavenie, ono bolo treba hned najst tu ciernu ovcu co dohadzovala niekomu tie kseftiky a sebe tucne provizie predtym nez to dvakrat sfusovali a zastavit jej blbe reci a vycinanie proti kvalitnym komponentom. No ako sa vravi dotretice vsetko dobre, alebo bozie mlyny melu pomaly, ale isto :-))) Toz tak AMEN.