Fórum
to Berry
Odposlech LD Systems používám už tak 4 roky a poměrně úspěšně,je to v podstatě ten nejlevnější šunt co jde koupit.Není to na klidné žánry :-) protože ten šum co produkuje asi kompresor je slyšitelný, ale v rabajzu se to ztratí. S bezdrátovým přenosem jsem nikdy problém neměl žádné rušení nebo výpadek. Používáme v kapele dva tyto odposlechy. Priorita je ovšem vyměnit sluchátka za jiné ty dodávané se sadou jsou pro mne strašné :-)
Světe div se ale, mě nejvíce vyhovují sluchátka apple z ipodu. Nemám totiž rád to úplně zalehlé ucho u inearových sluchátek. Sice jsou bílá takže vypadají asi blbě, ale slyším se z nich nejlépe a jsou pohodlná.Hrajeme jako bigbítová zábavka třeba i 5-6 hodin a to už máš opravdu otlačené uši.
Baterie používám nabíjecí 2700mAh a pokud nezapomínám vypínat přijímač o přestávkách tak mi vydrží komplet celý večer včetně zvukovky.A to se pohybuji z hlasitosti výstupu 70-90%.
Takže zatím spokojenost.
Rád bych ale vyzkoušel něco kvalitnějšího od Senn. Ale přes dvacet klacků se mi zato dávat nechce.
Nedávno jsem v inzerátech zachytil IEM od Sennheiseru za 9tis. než jsem stačil zavolat byl fuč. Takže doporučuji i propátrat inzeráty a místo nového šuntu koupit ojetou kvalitu.
Ale na nějaké to seznámení s IEM a s vyzkoušením jestli mi to vůbec vyhovuje stačí i LD Systems.
Momentální cena LD je jakási vysoká ? kupoval jsem to za 6300,- kč