Fórum

bujak
08.03.2012 01:43
#75416 detail odpovědět

To sme sa asi trochu nepochopili, Externé dsp má na starosti všetko, od efektov, cez spoždení eq, crossover..Beru, že dsp v repro, má základní vlastnosti, tedy crossover, limiter a nějakou tu zázrační vlastnost, něco jak srs.Jenže Vono to srs někde funguje jak má, někde kurví statečne...Takže mám aktív s tím základem+ plus v racku deelay, nebo mixu, eq a pak už ani nevím co by bylo potřeba k pouštení víc.A na to pouštění, by bylo lepší mít sestavu, jak jsem teď napsal, nebo bedny s externím dsp, který umí všecko?A beru teď malou párty o 100 lidech, jenom nějaké fullrange v malé místnosti, kde by stačili.promiňte mi tyhle otázky.Já jsem kdysi hrával, pouštěl, jak tomu říkate vy nevidomí.je to už dávno, asi18 let nazpátek.Dělal jsem si svý akce od PA Tesla, na které jsem nešáh, až po zapojení asi 3kW a tehdy se nějak neřešili gate, jen výjměčně, tehdy byl ve výbavě max eq.A s tím Pa Tesla asi bylo víc práce, než to, co jsem používal pozdějc.Prostě nevím, na jakem základu sestavit můj aparát, pro pouštění, jestli všechno v aktívu od vrchů, příklad:art 312a+sub718+eq v racku, pro mé potřeby pouštěče, za 85 000kč plusmínus, nebo pak jít do art 312, raději bych emc2121+megaton mtx 18 sub+dsp rane 26z, co vyjde vlastně cenově podobně.Teď neberu ohled, na rozdílne reprosoustavy, váhu, objem, jen co by asi líp hrálo..