Fórum

Česťa
29.02.2012 13:54
#75267 detail odpovědět

Já se teda do toho nechci míchat,ale přidám. Mám samozvučící se kapelu a zastávám v ní funkci muzikant-zvukař a vlastním celkem značkový aparát 6kW s nějakými PARky na svícení. Přišli za mnou kamarádi,pardáli tak lehce pod 50 let,mají šestičlenou bigbítovou smečku s vlastní tvorbou s prosbou o nazvučení akce,kterou dělali víceméně pro své známé a manželky aby všichni viděli,že zkouška není jen zástěrka,jak si ožrat hubu.:o) . Vše si dělali ve vlastní režii,natiskli plakáty,zaplatili výlep na plochy,vše si objezdili,zaplatili poplatky OSA atd.,dohodli se s majitelkou provozovny na termínu,ta dala vlastní šenk a za pronájem sálu tedy nechtěla nic,akce se účastnila i mladá kapelka se zábavovým repertoárem,která akci odstartovala a následně dorazila. Přišlo 120 platících po 60Kč osoba,takže 7200Kč. Každý účinkující z oné mladé kapely obdržel 500Kč,pořádající kapela si vyplatila náklady,cesťáky a já dostal 2000Kč,což tak nějak zbylo. Akce se moc povedla,všichni účinkující bez rozdílu pomohli se stěhováním aparátu,následně uklidili sál a zůstal nám všem dobrý pocit. Tohle je asi jiný druh akce,ale za ten pocit to stálo.