Fórum
Tak já zase naprosto tápu ve většině těch slovních vysvětlovaček, jak co komu kde hrálo. To může být technicky zcela prokazatelně naprostá sračka, ale vždycky z toho jde dostat nějaký ten správný pojem, třeba že to šlapalo nebo to bylo správně nakouřené případně příjemně měkkoučké a hladilo to ouško. Jestli 95% lidí nerozumí celkem jednoduchým technickým údajům a naopak rozumí těm blábolům v poslední větě, tak jsem se asi minul povoláním. Nicméně dělám to už tak dlouho, že na tom nic měnit nebudu a až po mně si tady možná užijete nějaké ty kecy o fantastickém zvuku, citlivosti 106dB/W/m apod. Příručky psát nebudu, je to zbytečné, kdo chce, tak si samozřejmě všechno najde. Co si ale NENAJDE, když to nedodám já osobně, to jsou ta měření. Já celkem tu touhu po nějakém jednoduchém slovním popisu chápu, ale to fakt není na mně, takových jsou mraky a jde jen a pouze o to, jestli se jim dá něco vůbec věřit a jestli něco opravdu slyší anebo jen tak žvaní. Což není problém u měření, která jdou ověřovat kdekoli a kdykoli.