Fórum
2 Prodance & Hubert: Prave som isiel osadzat tie LF18X400-ky a ten jeden co som zalepil som daval ako prvy no este pred tym som skusal ako budu kmitat tie privody a tak som do toho pustal pekne sinusovky od 7-100Hz (kovboj by zaplesal :-)) a pri tejto cinnosti sa daju tak nadherne vyladit privody aby mali co najmensie vykyvy a tym padom viacej vydrzali. Neverili by ste, ze pri urcitej frekvencii sa moze ten privod tak nadherne rozkyvat a potom skorej odist, lebo nekmita iba horizontalne, ale aj vertikalne. Najlepsie sa to dalo nastavit na starych Teslach :-)) No teraz k veci cislo dva: Opraveny som zalozil vyskusal parada vsetko slape, idem davat druhy a skoro ma slak trafil, neviem kde som mal oci, ked som pozeral ten prvy, ale na druhom presne taka ista chyba s privodom a na tej istej strane, keby som mal fotak poslem opat, ale vyzeralo by to rovnako mozno malicko menej. A tak opat zaliepat a cakat 24 hodin kym to vyschne. Pozrite si este aj tie ostatne LF18X400-ky ci nie je taky problem aj s nimi a sfuknite ich tam v zavode, lebo najvyssia rada RCF 18" a za tie prachy, by mala byt ako zo skatulky a nie aby to clovek dokoncoval a nedajboze este posielal hned naspat koli takej blbosti, ktoru tam zanedbali. Dufam, ze ina chyba sa tam nevyskytne, lebo budem zapalovat druhu sviecku ja za RCF :-)))