Fórum
Zdravím,
už jsem byl téměř rozhodnutý, že koupím pár RCF ART 310-A na ozvučení zkušebny a případně jako odposlech na basu...ale v úterý se nám stala už poněkolikáté nemilá věc. Přijeli jsme na akci (tentokrát venkovní), kde nebyl zvukař - protože půlka pořadatelů se bála, že bude pršet a nebudou lidi. Tak jsme jeli zahrát na nástrojovku - no a problém je, že v druhé kapele máme automatického bubeníka a tudíž jsme nemohli hrát. Lidí přišla spousta a zvuk přes nástrojovku s živým bubeníkem byl lepší, než se špatným zvukařem (byl to takovej menší areál, žádná louka). Čili moje otázka zní: Existuje něco, čím bychom ten automat dokázali ozvučit tak, aby hrál nahlas alespoň jako akustické bicí, aby se to vešlo do auta a aby to nestálo majlant a nevážilo tunu? Preferoval bych nějaké aktivní bedny (plast/neodym), mám starou dobrou UB802, která se o všechno postará. Pro představu, na té akci by nám bicí odehrál basový aparát - 300W Ampeg s bednou 4x10" + horna (s přehledem), ale zase by chyběl aparát na basu. Jinde (v nějaké hospodě) to bylo zase nějaké hrozné kombo s jednou 15" a až na mizernou kvalitu to hrálo dost nahlas (nic se nepřebuzovalo, měl ještě rezervy).
Zvládly by to ty ART 310-A? Většinou hrajeme v menších sálech a klubech..
Jo a rozpočet je jako vždy minimální, postupně bych do toho dal tak 30-50 tisíc...víc by mi bylo asi líto.
Uf. Snad jsem to napsal všechno. Díky předem za tipy,
Kremator.