Fórum

16.12.2011 19:03
#73887 detail odpovědět

Mně se totéž stalo s RH Soundem taky. Zákazník přišel s už vybranými bednami RHB15/2, já jsem ho od nich vehementně odrazoval, protože vím, že žádných 300W rms nemají, ale mnou naměřených slabých 130W, přičemž z trafa a chladiče se po deseti minutách už málem kouřilo. Nepomohlo žádné argumentování, rozhodla ultranízká cena a po 14 dnech prosba o opravu-prošvihlý koncák a vybuchlé elektrolyty. Tak jsem ho s tím poslal zpátky do prodejny, ať to jde reklamovat. No a co se nestalo-on s tím opravdu šel na reklamaci do prodejny hudebních nástrojů, kde to koupil, tam mu řekli, že si nechávají 3 týdny na vyjádření a po třech týdnech mu bylo sděleno, že to odešlo přetížením, takže má dvě možnosti-zaplatit si opravu u nich, nebo si odnést odprásklé bedny. Tak...no vydělal jsem si, ale moc dobrý pocit jsem z toho neměl, dal jsem tam pochopitelně drsně předimenzované koncáky i budiče, abych od něj měl klid a upozornil jsem ho na to, že to skutečně nemá 300W, ale jenom těch zhruba 130W, což jsem mu dokonce v dílně i na jeho vlastní oči ukázal. To zklamání smíšené s nasraností v jeho očích, to jsem už dlouho u žádného člověka neviděl...o bednách už jsem neslyšel, zřejmě je fofrem nějakému dalšímu blbovi střelil, protože na další akci, kde jsem se byl podívat, už měl nějaké plastové aktivky JBL. Radit se už za mnou nechodí, ona se pravda, byť takto drsně naservírovaná, někdy blbě tráví.
Ale skutečně byste se divili, kolik hňupů tyhle atrapy beden má a používá. Na podzim jsem narychlo řešil havárii dalších dvou těchto beden, ale byly to myslím RHB12/2, které šlehly už při zkoušení v exteriéru při nějakých BMX závodech mládeže. Přiletěli jak Supermani a "pane Malaník prosímvás půjčte nám nějaký aparát, nám venku shořely bedny"...Tak jsem vzal dva satelitky s Fane Classic 10-200+DE12, zesilovač A2400, malý pultík a jeli jsme. Jel jsem s nima, páč mě zajímalo, co za zázraky jim shořely-no jasně, RH....