Fórum
2 Hubert: Ten zvuk tam bol vsade uplne super aj na chore aj pod nim a to sme ich namontovali uplne rovnobezne s hradou asi by to este lepsie vyznelo keby boli trosku jemne naklonene smerom ku stredu aspon tie spodne, tak trosicku sa mi zdalo, ze ten blizky predny stred je trosku slabsie no tam zase pocujeme original farara aj ked aj ten si mysli, ze kazat sa ma sepotom a vsetko za neho spravi mikrofon a bedne, proste ma triafal slak ako tichucko hovoril a ja som bol na maxime aj cez feedback to uz skoro zavazbilo a ked som potom prisiel k mikrofonu ja a nieco povedal trosku silnejsie od normalneho hlasu tak som vypadal akoze na nich revem a to bol, len vidiet ten rozdiel, ked niekto aj poriadne povie tak to aj poriadne zosnimaju mikrofony a netreba tak tahat uroven na doraz ku vazbe. Proste kde su tie casy, kedy sa museli farari ucit aj poriadne a zrozumitelne hovorit a hlavne nahlas, to by bolo sveta zit :-)) No na to, ze su tie bedne take male a maju osadene iba 8"+1" hraju cele pozadovane pasmo vhodne na kostol az veeelmi dobre a vela, takze potiahnu aj elektronicky organ a to je uz sila. Tos tak.