Fórum

15.12.2011 13:21
#73849 detail odpovědět

Asi ne, šlo by v podstatě o nepřímou podporu konkurenční značky (Beyma, nikoli Olšák). Nedoporučuju dělat základnu čtvercovou, je to začátečnická chyba. Podstatně rychlejší a víc vypovídající by bylo změřit výsledky několika jeho již provedených zásahů do beden. Vzhledem k typu lidí, kteří si to nechali udělat, to ale není moc pravděpodobné, to je jako kdybyste chtěli někomu z branže zjišťovat, jestli náhodou blbě neslyší a že mu to změříte :-) Já ovšem neříkám, že se jim to nemůže líbit nebo nesmí líbit, já jenom můžu zjistit, co se jim vlastně líbí a jaké jsou vedlejší efekty takových netechnicky vedených zásahů do výhybek. Což je sice konkurenčně neutrální, ale nebude to tak chápáno, viz nesmysly na zvukařině o tom, že při měření podvádím atd. V podstatě každý špatný výsledek měření utvrdí někoho v tom, že jsem podvodník a někoho v tom, že měření je nesmysl. To je dané způsobem přemýšlení a na ten žádné argumenty nezabírají, umí si je vysvětlit po svém. Proto říkám, že mne to zajímá, ale kromě informace si nic od toho neslibuju a nijak se do toho nehrnu. Já mám beden z celého světa na měření opravdu dost a nejsou jen bedny.