Fórum
To není o Prodance. To je o lidech, co se dvakrát za sebou nechají nachytat na mizející ostravskou radnici a podobné pitomosti a když nic takového nevidí, tak ještě uvěří tomu, že příště se to snad už povede, protože budou "lepší podmínky" anebo "dostatek prostředků". V zemi, kde obyvatelstvo háže desítky miliard korun do "výherních automatů" ročně a už si nadělalo hodně přes tisíc miliard osobních dluhů a ještě jednou tolik si nechalo udělat od populistických politiků, jsou podobné věci naprostý čajíček. Já si myslím, že by ten pán měl kandidovat, má velké šance to někam dotáhnout aspoň v rámci regionu. Jsem celkem zvědav, jak dopadne první bedna po jeho úpravě, kterou dostanu pod ruku. Třeba to bude dobře, kdo ví... Ad arogance - my máme hodně velké rozpětí zákazníků, od naprostých začátečníků a lidí, kteří o oboru nic nevědí a ani se nikdy nenaučí, až po špičku. Nemůžeme s každým jednat přesně tak, jak on by si představoval, u těch nejlepších proto, že sami až tak dobří nejsme a u opačného konce bude občas dojem arogance vyvolávat pouhé trvání na základních faktech (například že aparátem za deset tisíc nejde ozvučit koncert pro tisíc lidí, že 1000W reproduktor nehraje vždycky víc než 100W atd.) Anebo že bez měření se dá celkem snadno naladit kytara, ale už vůbec ne tak snadno výhybka. Každá změna výhybky samozřejmě zvuk někam posune, každý, kdo u mne byl, tak to slyšel, při ladění výhybky se SOUČASNĚ MĚŘÍ A POSLOUCHÁ. Pokud ale někdo neměří nic, tak ví velké prd například u průběhu impedance, o směrovkách atd.