Fórum
Lampičky na fantom nemáme, sice to jde udělat, ale nenarazil jsem na dodavatele. Navíc samozřejmě taková lampička vyžaduje zapnutý fantom (problém u mixů s globálním fantomem) a vstup, do kterého je zastrčená, už není k dispozici pro mikrofon. I to se dá obejít, ale jak říkám, nenarazil jsem na dodavatele a spíš mne s takovými nápady poslal každý do prdele. Nikdo nestojí o práci a když, tak v bance :-) Dá se to lampičkou na 220V s napaječem anebo s bateriemi (ta musí být ledková). Opět jsem nenarazil na nikoho, kdo by ji vyráběl v nějakém rozumném provedení (připevnění na mix, napájení z jednoho tužkového článku, regulace jasu...) V těch Dexonech je velmi špatný reproduktor, tedy pokud údaje sedí. Pasivku na aerobik asi ART312, Taurus 152 by byl asi lepší, ale jednak je teď nemáme a potom je to o dost větší a těžší bedna, bude se to stěhovat ? Zesilovač bude co, o aktivní provedení zájem není ? Mackie Thump15 by na to měla taky stačit, až do určité hlasitosti hraje překvapivě dost i na basech, má korekce, neváží a nestojí nic...