Fórum

01.12.2011 17:16
#73571 detail odpovědět

VISACÍ ZÁMEK
jen se chci podělit o zkušenost z koncertu visáčů 30.11. , kdy to zprvu vypadalo na bezproblémovou akci , na konci koncertu jsme byli nemile překvapeni .
!!! Dodaný rider obsahoval pouze informaci o rozložení na jevišti přehled monitorových cest požadavek na minimálně 6mic pro bicí . Žádný input list , žádné preference mikrofonů , žádné požadavky na osvětlení , žádné požadavky na mixpult , pouze požadavek na 2x efekt , z toho jeden tap !!!

Ohlášený začátek zvukovky 18:00 . V 18:05 bubeník začal stěhovat bicí na podium ...

Použili jsme zvukové i světelné obsazení jako jindy, kdy ve stejném kulturáku ( VLTAVA ČB ) a na stejné vybavení odehrály s naprostou spokojeností mimo jiné DIE HAPPY , JASNÁ PÁKA , DOG EAT DOG , a jiní ...
Mix 01V96 , JBL ( PA SRX 4x 728 4x 722 , monitory JRX 4x2x112M 2x SRX 712 ) , CROWN ( PA I-Tech 8000 6000 , monitory 3x XTI 4000 ) , mikrofony Shure AKG
20x PAR64 1kW 4x E-lite RBG moving wash 36x3W

Muzika dle očekávání , zvuk až na několik pár hvízdanců dobrý ( skromně si myslím že mohl být i lepší - vlastní zvukař ), VÝSLEDEK nad očekávání ŠPATNÝ : podle kapely ( rozuměj sólového kytaristy - prudil jen jak vlez na jeviště ) stály světla za hovno , protože na PARech nebyly nacpaný barevný filtry ( neb sloužily hlavně jako podpůrný efekt a nasvícení zpředu ) , aparát byl slabý ( cca 450-500 návštěvníků ) , zvukovka začala pozdě ! a pult byl mizerný ( po koncertě jsem prohodil pár slov s Panem zvukařem a jedinou výhradu měl pouze k tomu , že je to digitál a proto je pro něj problém se orientovet v obsluze ) a to že jsou důvody pro
NEZAPLACENÍ PŮVODNÍ DOHODNUTÉ ČÁSTKY 8000CZK .
Za 15 let se mi tohle ještě nestalo . Už jsem zažil i horší akce , kdy došlo i na moje vlastní chyby , ale ještě NIKDY to nebylo tak ostrý , aby mi účinkující kompletně sepsul instalovanou show .

Tímto výlevem nechci říct víc , než pozor na aktuální rozpoložení kapely VISACÍ ZÁMEK .